Eelke Cooiman (Gemaakt door: JOWO fotografie)
image-274

Eelke Cooiman (Gemaakt door: JOWO fotografie)

ECFotografie stelt zich voor:

Mijn naam is Eelke Cooiman. Enige tijd geleden ben ik door een vriend in aanraking gekomen met fotografie. Dit vond ik zo leuk dat dit naar meer smaakte. Door mij veel te verdiepen en ook veel te lezen, en alle informatie te verzamelen tijdens fotografiecursussen ben ik in aanraking gekomen met verschillende soorten fotografietechnieken. Ik ben een enorm enthousiast fotograaf vol met passie voor fotografie. Wanneer ik bezig ben met een opdracht ga ik hier helemaal in op en ga net zolang door tot de klant en ik tevreden zijn.

Tijdens een fotoshoot straal ik rust uit en neem graag de tijd. Met veel creativiteit maak ik de mooiste foto’s. Ik hou er niet van om een model helemaal voor te structureren hoe je moet staan, dus zullen zowel het model als ik samen kijken naar leuke en ongedwongen poses.

Bij voorkeur fotografeer ik in natuurlijk licht (buiten). (Huis)dierfotografie op een mooie locatie heeft mijn voorkeur. Productfotografie doe ik ook graag. Freelance en in opdracht werken voor grote of kleine bedrijven vind ik leuk om te doen, om dan samen tot een gewenst en mooi resultaat te komen.

Bij ECFotografie is het mogelijk om direct foto’s aan de muur te bestellen. Met enige regelmaat plaats ik daar nieuwe foto’s die je op verschillende soorten materialen kunt bestellen. Je hoeft alleen nog maar het materiaal te bestellen, de juiste afmeting en afrekenen en de foto hangt binnen de kortste keren bij jullie aan de muur. Simpeler kan het bijna niet. Wil je liever samen met mij naar een geschikte foto zoeken en dan die door mij persoonlijk laten afdrukken, is dit ook mogelijk.  Je kunt bij mij een foto laten afdrukken op verschillende soorten materialen.

Heb je interesse in een fotoshoot met een fotograaf die graag de tijd neemt en alles in overleg met jou? Of zie je een leuke foto die je misschien wel wilt kopen.  Ook voor zakelijke opdrachten kun je contact met mij opnemen. Neem gerust contact met mij op via het contactformulier of via een e-mail: info@ecfotografie.nl