Mocht je andere wensen hebben voor een fotoshoot, dan in de pakketten vernoemd worden, geef dit aan. Dan kan ik een op maat aangepast pakket aanbieden.

Groeps, portret of gezins- fotoshoot: € 60.-

Inhoudelijk: 1 bewerkte foto 20x 30 cm afgedrukt op professioneel fotopapier. De foto zal ook digitaal geleverd worden via wetransfer. Tevens is het ook mogelijk om meerdere foto’s af te laten drukken, hier zijn meer kosten aan verbonden.

 

Fotoshoot klein: € 85.-

Inhoudelijk: 12 foto’s. Bewerking van foto’s. Maximaal 3 personen. Het is mogelijk om de foto’s op een USB-stick te ontvangen, echter zijn hier wel meer kosten aan verbonden. Tevens is het mogelijk om de foto’s af te laten drukken. Ook hier zijn meer kosten aan verbonden. Mocht je hier geen gebruik van willen maken worden de foto’s doormiddel van wetransfer verstuurd.

 

Fotoshoot middel: € 165.-

Inhoudelijk: 25 foto’s. Bewerking van foto’s. Maximaal 6 personen. Het is mogelijk om de foto’s op een USB-stick te ontvangen, echter zijn hier wel meer kosten aan verbonden. Tevens is het mogelijk om de foto’s af te laten drukken. Ook hier zijn meer kosten aan verbonden. Mocht je hier geen gebruik van willen maken worden de foto’s doormiddel van wetransfer verstuurd.

 

Fotoshoot groot: € 220.-

Inhoudelijk: 40 foto’s. Bewerking van foto’s. Maximaal 12 personen. Het is mogelijk om de foto’s op een USB-stick te ontvangen, echter zijn hier wel meer kosten aan verbonden. Tevens is het mogelijk om de foto’s af te laten drukken. Ook hier zijn meer kosten aan verbonden. Mocht je hier geen gebruik van willen maken worden de foto’s doormiddel van wetransfer verstuurd.

De fotoshoots doe ik voornamelijk in de natuur. Met hele kleine uitzondering is een studio mogelijk.

 

Kilometervergoeding:

Tot en met 20 kilometer rond mijn huis, is de kilometervergoeding gratis. Na 20 kilometer is het €0.30 per kilometer.

 

Zoek je iets wat er niet bij staat of andere wensen? Neem gerust contact met mij op. In overleg kunnen we samen tot creatieve mogelijkheden komen.

Let er wel op dat het gebruik van de digitale producten alleen voor persoonlijk gebruik bestemd is. Voor andere doeleinden dient er contact opgenomen te worden met de fotograaf.